Hvem er vi

Da Pedershåb Maskinfabrik A/S i 1973 lukkede deres afdeling for produktion af vinduer, døre og porte i stål og aluminium, i daglig tale kaldet " Vinduefabrikken ", grundlagde to tidligere medarbejdere fra afdelingen firmaet Vinduefabrikken Brønderslev A/S.

Gennem introduktion af moderne europæiske profilsystemer, hovedsageligt Schüco International, udviklede firmaet sig med det voksende marked for kuldebroisolerede vinduer og døre samt glas-alu-konstruktioner i det hele taget.

Siden 1994 har firmaet været et datterselskab i Kai Andersen koncernen og med mere end 30 års erfaring i projektering, produktion og montage af glas-alu, kan vi tilbyde alle former for lukninger i metal og glas, fra enkle døre og vinduer til store curtainswalls facader.

I 2008 blev pladsen for trang i Brønderslev og firmaet flyttede til nye og større lokaler på den nuværende adresse i Aalborg, hvor vi disponerer over alt moderne og teknisk udstyr samt materiel som er nødvendigt for udførelsen af lukningsentrepriser i metal og glas.

Vi udfører opgaver overalt i Danmark samt eksporterer til Grønland, Færøerne og Island

Ultimate Web